Preses relīze

dalīties

RENAULT SYMBIOZ – JAUNA ĒRA “AUTOMOBIĻU DZĪVOŠANAI” SAIMĒ

Symbioz pievienojas “automobiļu dzīvei” saimeslepnajām rindām – gandrīz 60 gadus pēc tam, kad iznāca Renault 16 artā moderno, plašo un funkcionālo uzbūvi, un 40 gadus pēc revolucionārā Espace– pielāgojamā automobiļa, kurš ir vien 4,25 m garš, tomēr spēj pārvadātseptiņus cilvēkus – iznākšanas.

Symbioz ir daudzpusīgs automobilis, kurāiekļautas labākās Renault C segmenta tehnoloģijas, nodrošinot kompaktumuun plašumu, lai apmierinātu ikviena vajadzības.

Patiess “automobilis dzīvošanai” – Renault16 tika veidots tā, lai izceltos starp konkurentiem. Iznākot 1965. gadā,tam pirmajam bija jauns virsbūves veids ar hečbekiem raksturīgo piekļuvibagāžas nodalījumam. Renault 16 bija daudzpusīgāks par saviemlaikabiedriem, un tā sēdekli varēja noregulēt “brīvdienu ceļojuma” pozīcijā.Tas bija piemērots ģimenēm, kuras meklēja savam dzīvesveidam atbilstošuautomobili, vienlaikus ejot līdzi straujajām pārmaiņām sabiedrībā.


Kopš tā laika Renault ir turpinājisveidot novatoriskus ģimenes automobiļus, kas notver sava laikmeta vēsmas. Tātas bija 1980. gadā ar Espace – automobili, kurš aizsāka revolūciju arnovatorisko vienotas telpas dizainu un modulāru izkārtojumu. Pagājušā gadsimtadeviņdesmitajos gados Renault to atkārtoja ar Scénic – pirmokompakto daudzfunkcionālo pasažieru automobili. Scénic tika veidots tā,lai tā salons atgādinātu kokonu un gādātu par pasažieru labsajūtu.

Symbioz savā būtībāir tāds pats. Tā bagāžas nodalījumu un pasažieru salonu var pielāgot ģimenesvajadzībām, izmantojot noderīgas tehnoloģijas, kas gādā par pievienoto vērtībucilvēkiem, kompaktos izmērus, kas ir ideāli piemēroti arī braukšanai papilsētu, tādējādi pievienojoties garajai daudzpusīgo “automobiļu dzīvošanai”līnijai, kas atspoguļo savu laikmetu. Turpinot iesākto nesen iznākušajā ScénicE-Tech electric un jaunajā Captur, Symbioz izmantota Renault jaunādizaina valoda.

Plašāku informāciju par jauno Renault Symbioz skatītpievienotajā dokumentā.

Prezentācijas video: https://www.youtube.com/watch?v=XEX0FVhmH5o

Galerija

Datnes lejupielādei

Palieciet kontaktā

Sekojiet mums sociālajos medijos

Mūsu vietne izmanto sīkdatnes