Preses relīze

dalīties

JAUNAIS DACIA SPRING – LATVIJĀ IZLAIŠANAS CENA IR, SĀKOT NO TIKAI 18 990 EIRO

 Jaunais Spring ar jauno dizainu un jauno aprīkojumu piedāvā nepārspējamu vērtības un cenas attiecību.  Latvijā izlaišanas cena ir, sākot no tikai 18 990 eiro,  Baltijas valstīs jauno Spring varēs pasūtīt no 11. aprīļa, un pirmie automobiļi tiks piegādāti rudenī.

Kopš izlaišanas 2021. gadā Eiropā jau pārdoti vairāk nekā 140 000 Springmodeļu. 2023. gadā pārdošanas apjoms visā pasaulē sasniedza rekordaugstu līmeni– 61 803 automobiļus, kas ir par 26,4 % vairāk nekā 2022. gadā.Trešais populārākais elektroautomobilis mazumtirdzniecībā Eiropā – Springpalīdz padarīt elektromobilitāti pieejamāku visiem.

JAUNĀ SPRINGKLĀSTĀ IR DIVAS APRĪKOJUMA VERSIJAS – EXPRESSION UN EXTREME

Jaunajā Springizmantots jaunais Dacia dizains, kuru pirmo reizi varēja redzēt jaunāspaaudzes Duster. Robustais, pašpārliecinātais stils padara Spring vēl pievilcīgāku.Šo iespaidīgo pārmaiņu ietekme redzama gan iekšpusē, kura ir pilnībāpārstrādāta, gan ārpusē, kurā jumts ir vienīgā virsbūves daļa, kas saglabāta noiepriekšējā modeļa.

Jaunais Spring irpieejams sešās krāsās, tostarp jaunajā Safari bēšajā un Brick sarkanajā tonī.

“Kopšizlaišanas 2021. gadā Dacia Spring ir bijusi aktīva loma, padarotelektromobilitāti pieejamu visiem – Eiropa pārdoti vairāk nekā 140 000automobiļu. Šie panākumi apstiprina lētu elektroautomobiļu pieprasījumu tirgū.Nostiprinot savu pieeju projektēt, kontrolējot izmaksas, turpinām piedāvātkonkurētspējīgus elektroautomobiļus – šoreiz jauno Spring, kura klāstupiedāvājam, sākot no nepilniem 20 000 €, aprīkojot ar jaunām funkcijām unjoprojām nodrošinot kombinēto sniedzamību 225 km WLTP ciklā.” - KSAVJĒ MARTINĒ (XAVIER MARTINET), DACIA MĀRKETINGA, PĀRDOŠANAS UNDARĪJUMU VECĀKAIS VICEPREZIDENTS

Media Controlmultivides sistēma arvadības pogām uz stūres, kura multivides informāciju un tālruņa zvanus parādadigitālajā vadības panelī, ir Expression versijas standarta aprīkojumā.Tajā ietverti arī divi skaļruņi, Bluetooth savienojums un USBpieslēgvieta.

Media Nav Live navigācijas sistēmai ir liels 10 collu centrālais skārienjutīgais ekrāns,kurā jau astoņus gadus tiek nodrošināta savienota navigācija, informācija parsatiksmi reāllaikā un pastāvīgi atjaunotas Eiropas kartes. Tā arī ļauj bez vadalietotu Apple CarPlayTM un Android AutoTM.Media Nav Live sistēmā ir arī divas USB-C pieslēgvietas.

Jaunajam Spring ir arī virkne jauno vadītāja atbalsta funkciju, kas atbilst nesenāko EiropasSavienības drošības standartu prasībām: uzlabota avārijas bremzēšana (pilsētai/ piepilsētai ar automobiļu, gājēju, velosipēdistu un motociklistunoteikšanai), ceļazīmju atpazīšana ar brīdinājumu par ātruma pārsniegšanu,atbalsts novietošanai stāvvietā aizmugurē, avārijas apturēšanas signāls,brīdinājums par joslas maiņu, atbalsts joslas saglabāšanai, brīdinājums parvadītāja uzmanību un zvans ārkārtas situācijām eCall. Lai atvieglotuklientiem dzīvi, Dacia ir pievienojis gudro “My Safety” pogu, kuranodrošina ērtu piekļuvi vadītāja iecienītākajai ADAS konfigurācijai.

ELECTRIC 65 MOTORS TAGAD PIEEJAMS, SĀKOT NOEXPRESSION APRĪKOJUMA VERSIJAS

Šis 65 ZS / 48 kW motors nodrošina dinamisku paātrinājumu, ļaujot kāpināt ātrumu no 0 līdz100 km/h nepilnās 14 sekundēs. Vēl lētāks, ideāls izmantošanai pilsētās.

Jaunais Spring ir vienīgais pilnībā elektriskaisautomobilis Eiropā, kura masa ir mazāka par vienu tonnu – augstākā līmeņaExtreme aprīkojuma versijas svars braukšanas kārtībā ir 984 kg. Tas ir tikai 6 kg smagāks par iepriekšējās paaudzesmodeli ar līdzīgu aprīkojumu,kaut arī ir ierīkotas daudzas jaunas ADAS, lai ievērotu normatīvās prasības,atjaunināta apdare un paplašināts standarta aprīkojuma klāsts. Pieticīgā svara un efektīvās piedziņas dēļjaunais Spring patērē vien 14,6 kWh/100 km, gādājot par zemāmekspluatācijas izmaksām.

Datnes lejupielādei

Palieciet kontaktā

Sekojiet mums sociālajos medijos

Mūsu vietne izmanto sīkdatnes