Preses relīze

dalīties

RENAULT 5 SPORTISKĀKAS VERSIJAS ALPINE A290 OFICIĀLĀ ATKLĀŠANA NOTIKS 2024. GADA 13. JŪNIJĀ.

• 2024. gada 13. jūnijs "Alpine" prezentēs savu topošo sportisko pilsētas elektromobili - Renault 5 brāli - A290, kas ir pirmais Alpine elektriskais modelis. • Šī pasaules pirmizrāde notiks vienlaikus ar pasaulē slavenāko izturības sacensību Lemānā (Le Mans), Francijā atklāšanu. • Pa to laiku Alpine ir laidis klajā iepriekš neredzētu topošā A290 attēlu, kuru uzņēmusi tā dizaina komanda. • A290 atklāšanai varat sekot divējādi – attālināti tiešsaistē vai tīmekļvietnē https://events.alpinecars.com/en/, vai arī, reģistrējoties pie Alpine preses sekretāres.

2023. gada 9. maijā Bristolē, ApvienotajāKaralistē, tika prezentēts A290_β demonstrācijas automobilis, un 2024. gada 13.jūnijā "Alpine gatavojas sava pirmā pilnībā elektriskā modeļa pasaulespirmizrādei, kuram būs kopīga platforma ar februāra beigās Ženēvas automobiļuizstādē atklāto Renault 5". Alpine ir izvēlējies Lemānas 24 stundusacīkstes (24 Hours of Le Mans®) Francijā – pasaulē lielākās izturībassacensības, lai iepazīstinātu ar savu pirmo sportisko piecvietīgo pilsētasautomobili – Alpine A290.

Par Alpine

Zīmols, ko 1955. gadā dibinājis Žans Redelē (Jean Rédélé),ražo franču stila sporta automašīnas. 2018. gadā zīmols prezentēja savu jaunosporta auto – A110, sporta auto, kas palicis uzticīgs ārpus laikaesošiem principiem: kompakts, viegls un ātrs. Alpine uzņēmumastruktūrvienība tika izveidota 2021. gadā, pamatā izmantojot vēsturiskās Djepes(Dieppe) rūpnīcas mantojumu un tehnoloģiskās zināšanas, kā arī Alpine Racingun Alpine Cars komandu inženierijas prasmes. Šis ir speciāli veidotszīmols Renault Group ietvaros, kurš ražo novatoriskus, autentiskus unekskluzīvus sporta automobiļus. Šī pieredze ļauj zīmolam sacensties divoslielākajos FIA čempionātos: Formula 1 un Pasaules Izturības sacīkšučempionātā. Alpine ir iesaistīts arī citās mehāniskās disciplīnās,klientiem sacenšoties Rallijā, Kausā un GT4. 2024. gads ir pavērsiena punkts Alpineiecerēm, jo tas atklāj savu 100 % elektrisko “Sapņu Garāžu”, izlaižot savupirmo elektrisko sporta pilsētas automobili – A290.

Palieciet kontaktā

Sekojiet mums sociālajos medijos

Mūsu vietne izmanto sīkdatnes