Preses relīze

dalīties

Renault Group Sandovilas (Sandouville) rūpnīcā gatavojas ražot revolucionāru elektrisko vieglo komercautomobiļu paaudzi uzņēmumam Flexis SAS.

• Simbolizējot Francijas rūpniecisko pievilcību, Sanduvilas rūpnīca nodos savu pieredzi Flexis SAS, jaunam kopuzņēmumam, kas tika izveidots 22. martā . Sākot no 2026. gada, ražotnē būvēs jaunas paaudzes pilnībā elektriskus furgonus, kuru pamatā būs savienota elektroniska platforma. • Apmeklējot ražotni Normandijā, Renault Group izpilddirektors Luka de Meo (Luca de Meo) un Renault Group rūpniecības un kvalitātes direktors Tjerī Šarvē (Thierry Charvet) izklāstīja uzņēmuma un ražotnes plānus ekonomikas, finanšu, rūpniecības un digitālās suverenitātes ministram Bruno Lemēram (Bruno Le Maire) un Havras mēram un pilsētas kopienas Le Havre Seine Métropole priekšsēdētājam Eduāram Filipam (Édouard Philippe). • Lai ražotu šos jaunās paaudzes automobiļus, no šī brīža līdz 2026. gadam plānots ieguldīt kopumā 300 miljonus eiro.

Buloņā-Bijankūrā(Boulogne-Billancourt), 2024. gada 29. martā. Renault Group paziņoja, ka Sanduvilas ražotnētiks ražoti revolucionāras paaudzes elektriskie vieglie komercautomobiļi FlexisSAS, jaunajam kopuzņēmumam, ko izveidojušas Renault Group, Volvo Groupun CMA CGM. Atzīmējot šo notikumu, Renault Group izpilddirektorsLuka de Meo (Luca de Meo) un Renault Group rūpniecības un kvalitātesdirektors Tjerī Šarvē (Thierry Charvet) Normandijas ražotnē sveica ekonomikas,finanšu, rūpniecības un digitālās suverenitātes ministru Bruno Lemēru (Bruno LeMaire) un Havras mēru un Le Havre Seine Métropole pilsētas kopienaspriekšsēdētāju Eduāru Filipu. Apmeklētāji varēja iepazīties ar darbiniekiem,kas strādā pie montāžas līnijas.

“Šī jaunā projektaapstiprināšana apliecina rūpnīcā strādājošo sieviešu un vīriešu kompetenci unapņēmību. Sanduvilā sākas jauna ēra – tiek ražoti jaunas paaudzes elektriskievieglie komercautomobiļi, kas ar savu revolucionāro dizainu pārveidos nākotnesloģistiku. Mēs lepojamies ar šo faktu, un tas ir arī izaicinājums, kuruuzņemamies šajā vēsturiskajā vietā, kur mērķis ir saglabāt nozares etalonu,”teica Tjerī Šarvē (Thierry Charvet), Renault Grouprūpniecības un kvalitātes direktors. “Ar šo lēmumu Renault Group nostiprina savu industriāloietekmi Francijā.”

Sanduvila –vieglo komercautomobiļu ražošanas etalons Francijā

Atbilstoši Sanduvilaspieredzei un prasmēm, kas pēdējos 10 gados gūtas vieglo komercautomobiļuražošanā, šī ražotne ir izvēlēta, lai no 2026. gada ražotu jaunas paaudzeselektriskos furgonus. Šis lēmums paplašina spēcīgi iesakņojušos rūpnieciskoekosistēmu, kuru Grupa izveidojusi vieglo komercautomobiļu ražošanai Francijāar savām trim rūpnīcām: Mobēžā (Kangoo), Sanduvilā (Trafic) unBatijī (Master). Sanduvilas rūpnīcā Renault un tā partneriem irizgatavoti vairāk nekā 1 000 000 Trafic automobiļu, visādās versijās,sākot no automobiļa ar platformu līdz Trafic SpaceClass.

Ražotnepārejas procesā

Šī rūpnīca paātrinasavu digitālo pārveidi un ir apņēmusies līdz 2030. gadam sasniegt nullesoglekļa dioksīda emisiju līmeni.

Ieviešot digitāloekosistēmu Sandouville Plant Connect, ražotnes darbnīcas maksimāliizmanto reāllaikā atjauninātus operatīvos datus, lai optimizētu vērtību ķēdi –no piegādātāju pārvaldības līdz ražošanai un piegādei klientiem. Šis rīks, kasparedzēts dažādu rūpnīcas darbības aspektu (kvalitāte, izmaksas, izpildestermiņi, enerģijas patēriņš utt.) pārraudzībai, veicina proaktīvāku darba vidi,vienlaikus veicinot izcilību ikdienā.

Cenšoties nodrošināt dekarbonizāciju, viss ražošanas process ir optimizēts,lai sasniegtu 2030. gada mērķi. Starp iniciatīvām ir jauns, modernizētskrāsošanas process, kas ļaus samazināt resursu un enerģijas patēriņu par 30 %.Rūpnīcai ir arī fotoelementu paneļi 40 hektāru platībā.

Datnes lejupielādei

Palieciet kontaktā

Sekojiet mums sociālajos medijos

Mūsu vietne izmanto sīkdatnes