Preses relīze

dalīties

JAUNAJAM RENAULT MASTER PIEŠĶIRTA GODALGA PAR OPENR LINK AR CONVERTOR COMPANION INOVĀCIJU

2023. gada 21. novembrī Solutrans izstādē Renault saņēma I-nnovation godalgu kategorijā “savienoto pakalpojumu risinājumi” par savu openR link inovāciju ar convertor companion. Ar I-nnovation godalgu jau daudzus gadus izceļ inovatīvus projektus, kuri rada pārmaiņas rūpniecības un profesionālās mobilitātes sektorā. Šogad žūrija, kurā ir VI-VU ražotāju tehniskie vadītāji, atzīti profesionāļi un speciālisti žurnālisti, no iesniegtajiem 100 jaunievedumiem, 40 pasaules priekšskatījumiem un 70 patentiem izvēlējās 15 godalgu saņēmējus.

Inovācijas allaž bijušas Renault komercautomobiļu būtības kodols.

Jaunajā Renault Master openR link multivides sistēma ar iekļautu Googleieved reālā segmenta revolūcijā, jo tai ir openR link ar convertorcompanion.

Šī funkcija ļauj pārveidotājiem integrēt multivides sistēmā konkrētajampārveidojumam veidotu speciālu lietotni.

Šīs lietotnes, kuras izstrādājuši paši pārveidotāji, ļauj jaunā RenaultMaster vadītājam pārvaldīt un uzraudzīt pārveidojumus tieši multividessistēmas 10'' ekrānā.

Klientam tas sniedz daudz priekšrocību – labāka saskarne vadītājam (labākaredzamība, lielākas vadības pogas, krāsu ekrāns), tā ir vienkāršāk un drošāk,labāka integrācija, uzlabota kvalitāte, automātiskas attālinātas atjaunināšanasiespējas.

Turklāt tas nozīmē, ka vairs nav vajadzīgs speciāls papildu ekrāns, kuršjāstiprina pie vadības paneļa, un tādējādi pieaug automobiļa atlikusī vērtība.

Līdz ar izlaišanu būs pieejamas trīs lietotnes: pārveidojumamugunsdzēsējiem (sadarbībā ar mūsu partneri TIB), pārveidojumammeistardarbnīcai (sadarbībā ar mūsu partneri Modul-System) unpārveidotajam automobilim ar ledusskapi (sadarbībā ar mūsu partneri Lamberet).

"Šī digitālā inovācija – openRlink ar convertor companion – radusies īsta komandas darba rezultātā,sadarbojoties Renault Pro+ pārveidotājiem un mūsu inženierijas, produktunodaļas un pārdošanas nodaļas komandām.

Mūsu komerctransportaklāsts ir slavens sava dizaina un funkciju dēļ, kuras tiek iecerētas unizstrādātas, lai atvieglotu pielāgošanu.

Jaunajā Renault Masteršo labo īpašību esam pastiprinājuši vēl vairāk, savus partnerus iesaistot jauprojekta ļoti agrīnā stadijā un izmantojot automobiļa jauno, ultramoderno,savienoto saskarni." - Karloss PEDRO (Carlos PEDRO), Renault zīmola uzņēmumu vieglā komerctransporta globālaispārveidojumu direktors

Datnes lejupielādei

Palieciet kontaktā

Sekojiet mums sociālajos medijos

Mūsu vietne izmanto sīkdatnes