Preses relīze

dalīties

RENAULT AUTOMAŠĪNAS TŪLĪTĒJAI

Ražošanas situācija ir ievērojami uzlabojusies, tāpēc esam saīsinājuši pasūtīto automašīnu gaidīšanas laiku un daudzi modeļi ir pieejami praktiski uzreiz. Papildus ātrajai piegādei, klienti var izmantot papildu priekšrocības, proti, pievilcīgu finansējuma piedāvājumu – norāda Tomašs Mruzs (Tomasz Mróz), Renault izpilddirektors Polijā un Baltijas valstu.

Renaultpiedāvā tūlītējai saņemšanai pieejamas vieglās automašīnas. Uz vietas pieejamiemodeļi ietver Renault Clio, Captur, Arkana un Megane E-Tech 100% electric.Izvēlētās automašīnas var tikt piegādātas klientam nekavējoties.

Renault Clio

Iegādājoties tūlītējaisaņemšanas pieejamo Renault Clio, klienti var atstāt savu auto kā pirmoiemaksu, kā arī iegūt papildu priekšrocības. Klients varēs arī izmantot iespējusaņemt īpašu finansējumu – 1,49 % hibrīdversijām un 1,79 % pārējāmmodeļa versijām.

Renault Captur

Iegādājoties tūlītpieejamo Renault Captur, klienti var ietaupīt līdz 1800 EUR bez PVN.Klientiem tika arī sagatavots pievilcīgs finansējums – 1,49 %hibrīdversijām un 1,79 % pārējām modeļa versijām.

Renault Arkana

Iegādājoties RenaultArkana E-Tech ierobežotā piedāvājumā, klients tagad var ietaupīt 2500 EURbez PVN, kā arī izmantot īpašu finansējumu 1,49% apmērā. Turklāt pastāv arīiespēja atstāt savu esošo auto kā pirmo iemaksu (neatkarīgi no automašīnasmarkas).

Klienti, kuri vēlasiegādāties Renault Arkana benzīna versiju, var saņemt 1,79 %finansējumu.

Renault Megane E-Tech electric

RenaultMegane E-Tech Electric Techno un Iconic versijāsšobrīd ir pieejams ierobežotā piedāvājumā, kura ietvaros klienti var saņemtatlaidi 4500 EUR apmērā bez PVN. Klientiem, kuri ir ieinteresēti saņemtfinansējumu, esam sagatavojuši īpašu piedāvājums 1,49 % apmērā.


Par RENAULT

Renault – vēsturisks mobilitāteszīmols un elektrisko transportlīdzekļu līderis Eiropā – vienmēr ir izstrādājisinovatīvus automobiļus. Ar stratēģisko plānu “Renaulution” Renault iruzsācis vērienīgu, jaunu vērtību radošu transformāciju, virzoties uzkonkurētspējīgāku, līdzsvarotāku un elektrificētāku automobiļu klāstu. Tāmērķis ir iemiesot mūsdienīgumu un inovatīvas tehnoloģijas enerģijasmobilitātes pakalpojumu jomā automobiļu nozarē un arī ārpus tās.

Galerija

Palieciet kontaktā

Sekojiet mums sociālajos medijos

Mūsu vietne izmanto sīkdatnes