Preses relīze

dalīties

RENAULT 5 SVIN 50 GADU JUBILEJU – SAGAIDĀMS PĀRSTEIGUMIEM PILNS GADS

Superauto svin savu 50. dzimšanas dienu. Renault 5 atkal ir uzmanības centrā ne tikai dzimšanas dienas, bet arī 2024. gadā plānotās atdzimšanas dēļ. Īstens popkultūras simbols – pārdoti vairāk nekā 5 miljoni R5 modeļu dažādās valstīs.

Šādā īpašā jubilejā jārīko vērienīgas svinības. Tādēļ Renault visa gada garumā regulāri organizēs daudz un dažādus notikumus, pasākumus un aktivitātes sociālajos tīklos.


Sākot ar martu, NFT ļaus Renault lielākajiem entuziastiem iegādāties īpaši radītos ierobežota izlaiduma mākslas darbus par Renault 5 un tā pasauli. Priecīgi un krāsaini dažādi mākslas darbi un mūzika, ko klausās, izmantojot veco, labo pārnēsājamo kasešu atskaņotāju.


Mākslinieks Greg l’illustrateur radīs darbu sēriju, apspēlējot Renault 5 tā dažādajās variācijās.


Notikumiem tuvojoties, oficiālais kalendārs tiks papildināts ar norisēm un veltījumiem pēc fanu iniciatīvas – kā neparasts festivāls.

JANVĀRIS – Montekarlo vēsturiskajā trasē notiks sacīkstes ar brīnišķīgu startu, kur piedalīsies Renault 5 Alpine II grupa ar Renault 5 Turbo. Šajā pasākumā pie Renault 5 Turbo stūres sēdīsies Alans Serpadži (Alain Serpaggi).

- 28. janvārī tiks pārraidīta ekskluzīva stopkadru filma. Saistībā ar šo pasākumu aktivitāšu atzīmēšanai visu gadu tiks izmantota īpaša mirkļbirka #50YEAR5.


MARTS – par godu “Retromobile” 2022. gada izstādei Renault izveidos jaunu stendu, kas būs pilnībā veltīts Renault 5. No 16. līdz 20. martam būs apskatāmas divpadsmit automašīnas, un to vidū Renault 5 Prototype, kas iezīmē šī leģendārā modeļa atdzimšanu 2024. gadā.

“Estafette-shop The Originals” stendā būs pieejama ar Renault 5 simboliku rūpīgi atlasītā un speciāli piecdesmitgadei izveidotā kolekcija.

- Sākot ar martu, visu gadu tiks organizētas regulāras darbības, izmantojot NFT, kas ļaus iegādāties dažādus mākslas darbus par Renault 5 tēmu.


APRĪLIS – Renault Classic telpās tiks iekārtota slavenāko Renault 5 modeļu izstāde. Šī izstāde būs atvērta presei, savukārt publikai tā būs pieejama virtuāli.


JŪNIJS – oriģināla konceptauto radīšana sadarbībā ar slavenu dizaineri septiņdesmito gadu popa un krāsu pasaulē.


JŪLIJS – atskats uz īstas kinozvaigznes kinematogrāfisko karjeru, radot interaktīvu spēli.


SEPTEMBRIS – Renault 5 ekspozīcija un dalība sacensībās “Circuit des Remparts” sacīkšu trasē Angulēmā.


NOVEMBRIS – stopkadru animācijas filmas par sacīkstēm, kurās piedalījies Renault 5, veidošana.

- Piedalīšanās “Epoqu'Auto” izstādē Lionā ar vairāku Renault 5 modeļu ekspozīciju.



Visa gada garumā kalendārs tiks papildināts ar citiem elementiem, kas papildinās šos notikumus.

Datnes lejupielādei

Palieciet kontaktā

Sekojiet mums sociālajos medijos

Mūsu vietne izmanto sīkdatnes