Preses relīze

dalīties

Jaunumi Renault Formula 1 komandā

• Renault Sport Racing pārtrauc sadarbību ar Scuderia Toro Rosso • McLaren Racing un Renault Sport Racing apstiprina sadarbību • Karloss Sainss 2018.gadā pārstāvēs Renault Sport Formula 1 komandu

Renault Sport Racing pārtrauc sadarbību ar ScuderiaToro Rosso

RenaultSport Racing var apstiprināt abpusēju sadarbības izbeigšanu ar Scuderia ToroRosso 2017.gada sezonas beigās. Renault Sport sadarbojās ar Scuderia Toro Rosso2014., 2015. Un 2017.gada sezonās, iekrājot 137 punktus un divreizaizsniedzoties līdz ceturtajai vietai, kad to 2015.gadā panāca MakssVerstapens.

McLaren Racing un Renault Sport Racing apstiprina sadarbību

Renault Sport Racing un McLaren Racing arprieku paziņo par sadarbību dzinēju izmantošanā 2018., 2019. un 2020.gada sezonās.Šis darījums paredz Renault Sport Racing Formula 1 dzinēju piegādi McLaren, kāarī ciešu sadarbību ar McLaren inženieriem un tehniķiem.

Par spīti tam, ka McLaren un Renault SportRacing Formula 1 piedalās jau kopš 1977.gada, šī būs pirmā reize, kad abi zīmolisadarbosies.

McLaren Racing interese sadarbībā ir pašsaprotama:Renault ir parādījuši, ka ir spējīgi radīt čempionu cienīgus dzinējus savai uncitām komandām. Savukārt Renault Sport Racing šī būs iespēja apkalpot vēl vienuno labākajām Formula 1 komandām, kas sniegs vērtīgas atsauksmes parsagatavotajiem dzinējiem.

ŽeromēStolls, Renault Sport Racing presidents:

“Renault Sport Racing šis ir stratēģisks lēmums.Šī ir pirmā reize, kad Renault un McLaren strādās kopā un mēs lepojamies, kaesam panākuši vienošanos ar komandu, kurai ir tik bagāta Formula 1 vēsture. Šīsadarbība nav tikai tehniskajā un sporta, bet arī mārketinga un komunikācijasjomā. Mēs apzināmies, ka McLaren mums liks strādāt trasē vēl smagāk un šī sāncensībaliks mums visiem iegūt.”

Zaks Brauns, McLaren Tehnloģiju grupas izpilddirektors,sacīja:

“Šis paziņojums sniedz mums stabilitāti, kas nepieciešama,lai virzītos tālāk ar mūsu šasijas un tehnisko programme 2018.gadā bez nekādasminstināšanās.

McLaren kā organizācija vienmēr ir strādājusi īpaši cītīgi,lai veidotu ilgstošas sadarbībās ar viņu tehniskajiem partneriem. Mēs esam pārliecināti,ka spējam dot īstu pienesumu Renault Sport Racing, strādājot kopā pie dzinējiem,kas regulāri dos iespēju uzvarēt sacensībās.”

Karloss Sainss2018.gadā pārstāvēs Renault Sport Formula 1 komandu

Renault Sport Formula 1 komanda ar priekupaziņo, ka Karloss Sainss pievienosies komandai kā pilots 2018.gada sezonā.

Divdesmit trīs gadus vecais Karloss irpiedalījies 53 Formula 1 posmos komš viņa debijas Austrālijā 2015.gada sezonā.Līdz šim viņš ir izcīnījis 100 punktus un četras reizes sasniedzis sestopozīciju.

.

Pirms dalības Formula 1, Karloss uzvarējaFormula Renault 3.5 sacensību seriālā 2014.gadā un Formula Renault 2.0 NECčempionātā 2011.gadā.

Sirils Abitebuls, Renault Spot Racing izpilddirektors

“KarlossSainss ir ļoti daudzsološs pilots, kurš ir bijis mūsu redzeslokā jau krietnulaiku, it īpaši pēc viņa sekmēm Renault junioru sacensībās. Tas, ka varamapstiprināt Karlosa dalību komandā 2018.gadā ir ļoti labas ziņas. Šī izvēlesakrīt ar mūsu vidustermiņa stratēģiskajiem mērķiem. Mums ir sajūta, ka Niko unKarloss papildinās viens otru gan trasē, gan ārpus tās un šī kombinācijapalīdzēs mums virzīties tālāk. Es vēlētos pateikties Helmutam Marko par Karlosaizīrēšanu šajā periodā. Mums jāpateicas Džolionam par viņa nepārtraukti smagodarbu kopā ar komandu un jāpasakās par viņa devumu pēdējās divās sezonās. Viņšir mērķtiecīgs pilots un mēs vēlam viņam visu labāko nākamajos karjeras solos.”

Karloss Sainss:

“Esmu ļoti priecīgs par pievienošanos Renault SportFormula 1 komandai. Būt Formula 1 pilotam ražotāju komandā ir pagodinājums unes ceru atalgot Renault uzticību ar pašu labāko izpildījumu trasē. RenaultSport Formula 1 komandas uzņemtā trajektorija ir aizraujoša un esmu lepnspievienoties komandas vesturē tik nozīmīgā brīdī

Er nepacietību gaidu darbu kopā ar visiem citiemEnstonā un Virī, kā arī braukšanu līdzās Niko Hulkenbergam. Esmu sadarbojies arRenault Formula 1 un motosportā arī pirms tam, tā ka es apzinos viņumotivācijas un spējas. Šis ir sākums ļoti aizraujošai jaunai nodaļai manākarjerā. Es vēlētos pateikties Red Bull par viņu uzticību un atbalstu unatļauju man izmantot šo iespēju.”

Dr. Helmuts Marko, Red Bull Motorsport:

“Mēs esam laimīgi, ka esampanākuši vienošanos par Karlosa dalību Renault Sport Formula 1 komandā2018.gadā. Viņš ir ārkārtīgi talantīgs and iegūs no darbošanās ražotāju komandāblakus ārkārtīgi pieredzējušam pilotam. Šis būs citāds izaicinājums Karlosam unmēs ar interesi sekosim viņa attīstībai, joviņš joprojām ir daļa no Red Bullģimenes. Šis ir ļoti labs notikumu pavērsiens Karlosam un Renault Sport Formula1 komandai un ļaus arī mums Formula 1 ievest kādu jaunu talantu.

Palieciet kontaktā

Sekojiet mums sociālajos medijos

Mūsu vietne izmanto sīkdatnes