Preses relīze

dalīties

LEĢENDĀRAIS MÉGANE R.S.

Pārdomas par standartus noteicošā kompaktā sporta auto divām paaudzēm.

GAIDĀMS IZNĀKAM 2017. GADA OTRAJĀ PUSĒ – renault KOMPAKTKLASES SPORTA AUTO MÉGANE R.S. IR GATAVS IESPAIDĪGAM UZNĀCIENAM


Pēc neapstrīdami pamanītā video, kas Renault Sport Facebook portālā savāca miljonu "patīk", automašīna diskrēti (un maskēta) parādījās Monaco Grand Prix ar Renault Formula 1 sporta komandas zvaigzni Niko Hulkenbergu pie stūres.


2017. gadā, svinot četrdesmito dzimšanas dienu, Renault Sport misija paliek nemainīga: saglabāt spēcīgu saikni starp motosportu, turpinot ieguldījumu Formulā 1, un starp ikdienas transporta līdzekļu ražošanu: “No sacīkstēm uz ceļa.”


“Mégane R.S. iemieso katra vīrieša un sievietes, kas strādā Renault Sport komandai, kaisli. Šis modelis ir galējā zināšanu un pieredzes izpausme, ko esam uzkrājuši ar mūsu neskaitāmajiem panākumiem autosportā. Pateicoties tā izcilajai efektivitātei līkumos, ar Mégane R.S. ir ārkārtīgi patīkami braukt pat izaicinošākajās vietās, kā, piemēram, Nordšlraifes trasē Vācijā - Nirgburgringā. Ar savu paplašināto virsbūvi un aerodinamiskajiem elementiem, kas iegūti no F1, tā arī izskatās tam paredzēta!”

Patrīss Ratti, Renault Sport Cars vadošais direktors

Mégane R.S. divās paaudzēs un gandrīz 16 versijās ir nonākusi pie savas filozofijas simbola: pateicoties vairākām, no motosporta atvasinātām tehnoloģijām, Mégane R.S. kļuvusi par etalonu augstas veiktspējas ceļa automašīnām visā pasaulē.


Palieciet kontaktā

Sekojiet mums sociālajos medijos

Mūsu vietne izmanto sīkdatnes