Preses relīze

dalīties

Renault atklāj savu vīziju par Formulu 1 2027.gadā un prezentē Espace modeli Ķīnā

Renault R.S. 2027 Vision koncepta auto ielūkojas Formula 1 nākotnē Renault krosoveru inerce turpinās Ķīnā - New Espace vietējā prezentēšana, Kadjar uzlabojumi

Renault atklāj savu vīziju par Formulu 1 2027.gadā: vēl iespaidīgāka un cilvēcīgāka, kuras priekšgalā un centrā būtu izklaide un vadītājs. Šādas tālredzīgas domāšanas koncepts demonstrē Renault ilgtermiņa ieguldījumu Formula 1, piešķirot nozīmi sacīkšu attīstībai, tajā pašā laikā atjaunojot pilotu centrālo lomu šajā sportā. Renault R.S. 2027 Vision koncepts arī izgaismo to, kā tehnoloģijas nākamo 10 gadu laikā tiks pārnestas no sacīkšu auto uz ikdienas automobiļiem.


Renault prezentē Espace modeli Ķīnā. Espace, kas ir kompānijas flagmaņa modelis šajā valstī, pievienojas Renault krosoveru klāstam, kurā ietilpst arī Captur, Kadjar un New Koleos. Prezentācijā redzams arī jaunais motors un jaunais Kadjar paredzētais aprīkojums.


“Viens no Renault Sport Racing uzdevumiem ir paredzēt un veidot Formula 1 nākotni, lai piesaistītu maksimāli lielu līdzjutēju skaitu vidē, kas atbilst Renault grupas mērķiem. Ar šo konceptu, kas pasvītro mūsu idejas un vēlmes, mēs ceram radīt iedvesmojošas sarunas ar sacīkšu sabiedrību- līdzjutējiem un entuziastiem.”

Sirils Abitebuls – "Renault SportF1" direktors


“Renault un Ķīnai motosports ir kopīga kaislība. Lai uzsvērtu, cik Renault svarīgs ir Ķīnas tirgus, patiesi priecājamies atklāt R.S. 2027 Vision konceptu Šanhajas Auto 2017. Pēc Kadjar un New Koleos izlaišanas 2016. gadā, Renault izziņo arī Espace izlaišanu Ķīnas tirgū, lai pēc mūsu ambiciozā plāna pasaules lielāko tirgu papildinātu ar robusto SUV klāstu.”

Fransuā Provū – Renault Āzijas un Klusā okeāna reģiona vadītājs, DRAC (Dongfeng Renault Automotive Company) direktors.


Plašāku informāciju atradīsiet pielikumā.

Galerija

Datnes lejupielādei

Palieciet kontaktā

Sekojiet mums sociālajos medijos

Mūsu vietne izmanto sīkdatnes