Preses relīze

dalīties

RENAULT TREZOR – GADA DIZAINA KONCEPT AUTO ŽENĒVAS AUTOIZSTĀDĒ

• Pasaules atzītāko auto dizaina jomas ekspertu žūrija izvēlas Renault TREZOR par Gada koncept auto dizaina jomā • Renault TREZOR – pilnībā elektrisks GT iemieso stila elementus un tehnoloģijas, kas turpmāk parādīsies arī jaunajos Renault modeļos

Renault TREZOR kronēts par Gada koncept auto dizaina jomā. Lēmumu pieņēma 20 locekļu - auto dizaina smagsvaru - žūrijas panelis. Apbalvojumu svinīgā pasākumā, 7. martā Ženēvā saņēma virsbūves dizaina nodaļas vecākais viceprezidents Anthony Lo un koncept auto nodaļas direktors Stéphane Janin.


Pilnais rezultātu saraksts tiks publicēts “Car Design Review 4” izdevumā.


“Car Design Review 4’s” redaktors Guy Bird stāsta: ”Šogad sacensība bija patiesi spraiga, bet Renault zemais, izstieptais, aizmugurējās piedziņas, divvietīgais elektro auto GT notvēra mūsu parasti tik grūti ietekmējamo, auto dizaina profesionāļu uzmanību. Tiesnesis pēc tiesneša uzteica Francijas EV koncept auto iespaidīgās virsbūves proporcijas, interjera šiku un lieliski izmantotos materiālus, kā arī spēcīgo saikni starp auto interjera un virsbūves dizainu. Visumā, TREZOR ir radošā dizaina triumfs un pavisam noteikti ir iegūtā titula cienīgs.”


Renault Group korporatīvā dizaina vecākais viceprezidents Laurens van den Acker komentē: “Saņemt šo apbalvojumu ir liels gods, īpaši apzinoties, ka to piešķir mūsu kolēģi, kuri, kā zināms, ir nepielūdzama auditorija. Tas iedvesmos dizaina komandu, padarīs mūs ambiciozākus un stimulēs turpināt iesākto.”


Gada koncept auto dizaina jomā apbalvošana– kuru organizē “Car Design News” komanda – ir unikāls notikums, jo žūrijas paneli veido pasaules atpazītāko auto dizaineru atlase. Šī gada paneli veidoja dizaina smagsvari no labi zināmiem zīmoliem. Tai skaitā Hyundai Motors galvenais dizaineris Peter Schreyer; Nissan dizaina nodaļas izpilddirektors Mamoru Aoki, Daimler Galvenais dizaineris Gorden Wagener un Fiat Chrysler Automobiles galvenais dizaineris Ralph Gilles.


Tika pārstāvēti arī jauno ‘startup’ zīmolu dizaina nodaļu vadītāji – Nio (Kris Tomasson) un Lynk & Co (Andreas Nilsson), kā arī pasaules lielāko automobiļu piegādātāju un universitāšu vadītāji. Dizaina jomas Gada koncept auto izvēle notiek žūrijas locekļiem izvēloties savus 3 favorītus no 12 kandidātu saraksta, ko sastādīja “Car Design News” komanda. Balsojums tad tiek apstiprināts un sasummēts, visbeidzot nonākot pie titula ieguvēja.


Galerija

Datnes lejupielādei

Palieciet kontaktā

Sekojiet mums sociālajos medijos

Mūsu vietne izmanto sīkdatnes