Preses relīze

dalīties

Ženēvas autošovs, no urbānās vides līdz piepilsētām, no atpūtas līdz sportam- katrs atradīs savu Renault

2017. gada Ženēvas motoršovā Renault atklāj savu Z ZOE koncepta auto un pirmoreiz pasaulei parāda jauno Captur. Tikmēr jaunie Koleos un Alaskan šogad debitē Eiropā. • Renault prezentē lielisko Z ZOE koncepta auto- vislabāk pārdoto elektrisko ielai paredzēto modeli. Šis ārkārtīgi sportiskais, viscaur elektriskais auto ir vidusceļš starp Renault ZOE ielas auto un Renault-e.dams elektrisko vienvietīgo sacensību modeli, kurš FIA Formula E čempionātā izcīnīja divus titulus. Z ZOE sevī apvieno Renault grupas plašo ekspertīzi ETL (elektrisko transportlīdzekļu) dizainā ikdienas braukšanai ar tās zināšanām par profesionālu sacīkšu braukšanu, kā arī demonstrē, cik lielu braukšanas baudu spēj nodrošināt Renault ETL. • Jaunā Captur pasaules pirmizrāde. Renault tagad piedāvā visaptverošu krosoveru klāstu. • Jaunais Koleos, kurš Eiropā pārdošanā ir sagaidāms nākošgad jūnijā kopā ar Kadjar papildina ierindu. • Renault apstiprina, ka Alaskan tiks izlaists Eiropā pirms 2017. gada beigām. Šī vientonnīgā pikapa pilnībā aprīkota versija būs apskatāma Ženēvā.

Renault Z ZOE koncepta automašīna: sevišķi iepriecinošs ZOE


2017.gada Ženēvas motoru šovā prezentētais Renault Z ZOE pierāda, cik ļoti Renault grupa iegulda elektrisko transportlīdzekļu attīstībā. Renault Z ZOE ir būvēts uz ZOE platformas un pārveidots sacīkšu automašīnā, izmantojot pieredzi un zināšanas, kas gūtas trīs gadus izcīnot uzvaras FIA (Fédération Internationale de l’Automobile) Formula E čempionātā. Formula E ir izpelnījusies ievērību ar faktu, ka savus sacīkšu posmus organizē lielākajās pilsētās visā pasaulē, tādējādi padarot to pieejamu plašākai publikai, kas var novērtēt elektrisko sporta auto augsto performanci.


Z ZOE raksturīgs sportisks stils un tādas pašas virsbūves krāsas, kā pēdējai Renault e.dams sacīkšu komandas vienvietīgajam modelim.

Z ZOE koncepta auto korpuss, kas svara ziņā sasniedz 1,400 kilogramus (ieskaitot bateriju, kas sver 450kg), ir ražots viscaur no karbona.

Z ZOE ātrumu 100 km/h sasniedz 3.2 sekundēs.



Renault krosoveru klāsts un jaunā CAPTUR pasaules debija: radīti, lai izpētītu pasauli

Renault Captur, Eiropas vislabāk pārdotais pilsētas krosovers 2016. gadā ar 215,670 pārdotām vienībām, ir ticis atjaunots ar daudz atšķirīgāku stilu un jaunām, advancētām tehnoloģijām, taču ir tikpat ērti lietojams. Pirmo reizi būs pieejama Captur Initiale Paris versija. Kopā ar Koleos un Kadjar, Renault tagad piedāvā plašu krosoveru klāstu.

Jaunis Captur balstās uz modeļa sākotnējiem panākumiem, tostarp tā pārsteidzošo divu-toņu krāsu kombināciju ar trim jaunām virsbūves krāsām: Atakamas oranžā (Atacama Orange), okeāna zilā un ametista melnā (sākotnējā Parīzes versija), kā arī jaunā platīna pelēkā jumtam. Ir vairāk nekā 30 iespējamas kombinācijas, lai klienti varētu pielāgot sava jaunā Captur izskatu personīgajai gaumei.

Jaunais Captur piedāvā arī sešus dažādus interjera pielāgošanas variantus šādās krāsās: ziloņkaula, okeāna zilo, karameļu, sarkanu, satīna hroma un patina hroma. Tos papildina individuāla dizaina pakas komplekti piecās dažādās krāsās: ziloņkaula, okeāna zilais, kapučīno, sarkans un Atakamas oranžais (disku centru vāciņi, durvju akcenti).


Renault raksturīgais, neparastais apgaismojums


Renault franču dizains labi redzams jaunajā Captur, kas aprīktos ar Full-LED ‘Pure Vision’ priekšējām gaismām (atkarībā no versijas). Šī tehnoloģija uzlabo gan transportlīdzekļa izskatu, gan drošību, tajā pašā laikā samazinot atspīdumu.

Captur bampera apakšā atrodas C-formas LED dienas gaismas kuras kļuvušas par kompānijai raksturīgu iezīmi. Līdzīgi ir arī aizmugurējie lukturi, kuriem šī iezīme redzama redzama gan dienu, gan nakti.


Nekļūdīgi krosovers

Captur ir attīstījies, sperot soli tuvāk savam lielākajam radiniekam- Kadjar. Radiatora reste ir pārveidota tā, lai kļūtu līdzīgāka pārējiem Renault krosoveriem, tai ir pievienota ievērojama hroma josla. Gan priekšā, gan aizmugurē, bamperam ir jauni aizsargpaneļi kā pierādījums, ka Captur ir pilnvarots ceļošanai.

Četri riteņu tipi ir pieejami pirmajos trīs ekipējuma līmeņos: divi 16-collu diski (Extreme un Adventure) un divi 17-collu (Emotion un Explore).


Fiksēts stikla panorāmas logs

Sākot ar trešo aprīkojuma līmeni, Captur iespējams pasūtīt ar fiksētu stikla panorāmas logu. Piejams tikai pērkot auto ar divu krāsu aprīkojumu, šis logs padara auto salonu vēl gaišāku.


Izsmalcināts salons ar lietotājam draudzīgu aprīkojumu

Vēl izsmalcinātāku kā agrāk, interjeru bagātina augstas kvalitātes plastmasa, spīdīgs hroms un eleganti klusināti notoņi. Stūres rats ir izgatavots no vēl uzlabotāka imidža materiāliem un augstākās klases versijās ir apšūts ar izturīgu, biezu augstākās kvalitātes ādu. Pārnesumu svira lepojas ar modernāku izskatu, tikmēr durvju paneļiem nemanāmi pievienotas dažādas pogas un kontroles mehānismi. Griestos esošās LED gaismas ietver arī pielāgojamas gaismas lasīšanai.

Augstākās klases versijās jaunais sēdekļu dizains ir vēl ērtāks, piedāvājot papildu sānu atbalstu un lielāku komfortu.

Tajā pašā laikā jaunais Captur saglabā savas praktiskās iezīmes, ieskaitot Easy Life cimdu nodalījumu, kā arī izņemamu polsterējumu.


INITIALE PARIS kā Captur versija

INITIALE PARIS (IP) ekipējuma līmenis, saskaņā ar Renault ekspertīzi, nodrošina maksimumu.

Priekšā esošā, spieķotā radiatora reste ar hroma detaļām uzreiz izceļ, ka šis ir Captur INITIALE PARIS. Uzmanība pievērsta arī priekšējiem un aizmugurējiem aizsargpaneļiem auto lejasdaļā, kuri tagad pieejami izteiktāk metāliski pelēkā krāsojumā. Tas pats paveikts arī ap logiem un durvju gumijas aplodām, kur tagad redzama spīdīgi melna krāsa. Tajā pašā laikā, tieši tāpat kā uz priekšējās restes, arī uz hroma paneļiem abos auto sānos redzams INITIALE PARIS marķējums.

INITIALE PARIS versijai pieejams īpašs krāsu klāsts, tajā skaitā jaunā ametista melnā, kā arī īpaši 17-collu INITIALE diski. Šim modelim iekļauti arī LED pagriezienu rādītāji. INITIALE PARIS uzraksts ir redzams zemākajiem durvju paneļiem, durvju aplodām un priekšējās restes.

Jaunā Captur INITIALE PARIS interjera atmosfēra ir ekskluzīva: ar apsildāmiem Nappa ādas sēdekļiem, biezu un kvalitatīvu Nappa ādas apšuvumu stūrei, hroma izrotājumiem, ar ādu apšūtu paneli, alumīnija pedāļiem un alumīnija durvju aplodām.

Visbeidzot, Captur INITIALE PARIS standartā nāk ar visām iebūvētajām tehnoloģijām pieejamām kā New Captur opcijām, tajā skaitā aklās zonas brīdinājuma sensoriem, ērtas parkošanās asistentu, hands-free (bezroku) vadības iekāpšanu un aizdedzi bez atslēgas. Visu minēto noslēdz unikālā Bose® skaņu sistēma un pati jaunākā Renault R-LINK Evolution multimedia sistēmas versija, kura sniedz pieeju visām auto multimediju funkcijām tikai ar vienu klikšķi, kā arī visām būtiskākajām viedtālruņa Android Auto™ aplikācijām.


JAUNAIS KOLEOS IERODAS EIROPĀ


Atklāts Beidžingā, Ķīnā 2016. gada aprīlī un jau atrodas pārdošanā Austrālijā, Turcijā, Āzijā, Persjas līča reģionā un vairākās Dienvidamerikas valstīs, jaunais (New) Koleos parādīsies Eiropā 2017. gada jūnijā. Tas apvieno spēcīgo SUV stilu ar liela salona komfortu un izsmalcinātību.

Eiropā sākot ar otro aprīkojuma līmeni, tam būs daļēja auduma, daļēja ādas apdare, alumīnija jumta restes, Renault bezroku (hands-free) vadības karte, kā arī priekšējie un aizmugurējie parkošanās sensosri.

Tas ir aprīkots ar zīmola R-LINK 2 multimediju sistēmu un septiņcollīgu skārienjutīgu ekrānu, Eiropas karti, Bluetooth savienojumu, digitālo radio un ar savienotajiem pakalpojumiem, kurus piedāvā Apple CarPlay un Android Auto.

Sākot ar trešo aprīkojuma līmeni, jaunais Koleos sporto ar 18 collu vieglmetāla diskiem, Pure Vision LED lukturiem, Riviera ādas salona apdari (krāsu izvēle- titāna melnā, platīna pelēkā vai sjennas brūnā), un atmosfērisku interjera apgaismojumu. Tam ir arī atpakaļvērstā kamera un R-LINK 2, kopā ar saistītajiem savienojamības pakalpojumiem un 8.7-collu skārienjutīgu ekrānu.


Krosovers ikvienam

Turpinot atsvaidzināt savu produktu klāstu, Renault vēlreiz apliecina savu ieguldījumu krosoveru segmentā, tagad ar trīs dažādiem modeļiem:


Jaunais (The New) Captur: pielāgojams, B-segmenta pilsētas krosovers.


Jaunais (The New) Koleos: izlaists 2016. gadā un parādīsies Eiropā 2017. gada jūnijā. Šis D-segmenta auto meistarīgi apvieno visu, ko sagaidām no krosovera, bet ar sedana aprīkojumu un sniegumu.


Kadjar: izlaists Eiropā 2015. gadā, šis auto ir pievilcīgs C-segmenta krosovers, kas radīts, lai attālinātos no apnikušā un pierastā.

Visiem trim automobiļiem redzams Renault raksturīgais franču dizains, uzsverot, cik tie ārēji dinamiski un spēcīgi, kā arī iekšpusē izsmalcināti un komfortabli.



Oriģinālais Renault Alaskan drīz Eiropā

Renault ar prieku paziņo, ka Alaskan parādīsies Eiropas tirgū 2017. gada beigās. Šis tonnu smagais pikaps sākotnēji tika izlaists 2016. gada beigās Latīņamerikā, kur šāda tipa transportlīdzekļi jau ilgāku laiku bijuši iecienīti. Pirms Alaskan Renault izlaida veiksmīgo Duster Oroch. Šis auto teju pārkāpa segmentu un tā pamatā ir SUV platforma ar dubultkabīni, četrām durvīm, piecām sēdvietām un ar ļoti dāsna tilpuma kravas telpu. Jaunais Duster Oroch ātri piesaistīja pircējus Kolumbijā un Argentīnā, kur tas rezultējās kā visvairāk pārdotais savā segmentā tikai dažu mēnešu laikā.


Šo divu pikapu klātesamība Renault portfolio ir pierādījums zīmola globālajām ambīcijām pikapu tirgus segmentā, kas sastāda vairāk nekā vienu trešdaļu no vieglā komerctransporta reģistrāciju skaita visā pasaulē, t.i., ik gadu pārdoti pieci miljoni vienību.


Lai plašākai pasaulei izrādītu visaptveroši aprīkoto Alaskan versiju, lielisko pavadoni sportiskai braukšanai un ziemas brīvā laika aktivitātēm, Renault izvēlējās Ženēvas motoršovu.


Galerija

Datnes lejupielādei

Palieciet kontaktā

Sekojiet mums sociālajos medijos

Mūsu vietne izmanto sīkdatnes