Preses relīze

dalīties

Renault Sport Formula One Team Londonā laiž klajā R.S.17

Renault Sport Formula One Team Londonā, Anglijā izstādes pasākumā, starptautisko mediju un komandas partneru klātbūtnē atklāja savu 2017. gada jauno auto modeli R.S.17.

Uzsverot jaunos partnerus un sponsorus, tostarp BP, Castrol un Mapfre, izstāde bija arī pirmā publiskā jaunā Renault Sport zīmola identitātes prezentācija. Jaunais komunikācijas modelis paredzēts ciešākas saiknes nodrošināšanai starp Renault Sport Racing un Renault Sport Cars.

Renault Sport Racing R.E.17 izmanto energobloku no R.S.17. Auto nav nevienas detaļas no R.S.16. Komanda ir strādājusi no baltas lapas, lai piepildītu Formula 1 jaunākos noteikumus. Šis ir pirmais Formula 1 auto, kas no pašiem pamatiem izstrādāts Renault Sport Racing, divās tās atrašanās vietās Enstone Anglijā un Viry-Châtillon Francijā.

Klātesošs prezentācijā bija arī Groupe Renault viceprezidents pārdošanā un mārketingā Thierry Koskas, prezidents Jérôme Stoll, un Renault Sport Racing izpilddirektors Cyril Abiteboul, kā arī Renault Sport Formula One Team augstākā vadība, auto piloti, un Alain Prost kā Renault Sport Racing īpašais padomnieks.

R.S.17 tika atklāts kopā ar sacīkšu piloti Nico Hülkenberg un Jolyon Palmer. Tajā pašā dienā paziņoja arī par trešo – rezerves pilotu – Sergey Sirotkin.


Automašīna tika atklāta ar mirkļbirku #RS17Launch.

2017. gada Renault Sport Academy sarakstā apstiprināti arī Jack Aitken, Max Fewtrell, Jarno Opmeer un Sun Yue Yang. Visus vadītājus 2017. gada sezonā atbalsta Renault Sport Racing. Jack piedalīsies ar GP3, bet Max Jarno un Sun ņems dalību Formula Renault Eurocup vēsturiski populārajās 30 auto sacīkstēs.


Jérôme Stoll Renault Sport Racing prezidents:

"R.S.17 ir pirmā automašīna, ko Enstone un Viry spējuši plānot un attīstīt jau no pašiem pamatiem, esam apmierināti ar šīs sadarbības augļiem. Tas ir skaists auto. Līdz ar patīkamajām R.S.17 gaidām, mums ir arī ļoti svarīgs jauns partneris BP ar BP un Castrol zīmoliem. 2017. gadam ir nosprausti skaidri mērķi un darbības plāns. Mēs vēlamies spert ļoti konkrētu, taustāmu soli uz priekšu snieguma un rezultātu jomā. Mūsu mērķis ir piektā pozīcija Konstruktoru čempionātā (Constructors’ Championship). "


Cyril Abiteboul, Renault Sport Racing izpilddirektors:

"2017. gadā esam lieliskā pozīcijā, lai veiktu kāroto soli uz priekšu. R.S.17 ir daudzu ilgu darba stundu rezultāts abās mūsu atrašanās vietās un rezultāts ir auto par kuru varam lepoties. Visos komandas līmeņos mums ir spēcīgs personāls, esam lepni redzēt, ka Nico un Sergey pievienojas Jolyon 2017. gadā. Mums piebiedrojas spēcīgs partneru sastāvs ar BP, Castrol, MAPFRE un SMP Racing, pārstāvot labāko pirms-sezonas sponsoru ieguves kampaņu apgrozībā. Mēs esam visstraujāk augošā F1 komanda un tagad ir nepieciešams pierādīt sniegumu trasē. Mērķis ir iegūt punktus katrā kārtā."


Vairāk informācijas:

Renault Sport Formula One Team 2017 preses komplektu, attēlus un VNR kadrus var atrast: www.renaultsport.com.


Spiediet uz mediju pogas lapas augšā.

Login: renaultsport

Password: mediaf1

Kontaktējaties ar media@uk.renaultsportracing.com par visiem mediju jautājumiem.



Datnes lejupielādei

Palieciet kontaktā

Sekojiet mums sociālajos medijos

Mūsu vietne izmanto sīkdatnes