Preses relīze

dalīties

Renault sadarbība ar Waze – autovadītāju ērtībām

● Renault sāk sadarbību ar Waze, lai uzlabotu autovadītāju lietotnes izmantošanu ● Ekskluzīva Waze lietotnes prototipa Android Auto sistēmā demonstrēšana Renault stendā Parīzes auto izstādē ● Waze lietotnē Renault autobraucējiem būs norādītas 13 000 elektriskās uzlādes vietas Francijā

Parīze, 2016. gada 29. septembris.Renault nāk klajā ar paziņojumu par sadarbību ar Waze – populāro tiešsaistespūļpakalpojuma navigācijas lietotni –, lai vēl vairāk uzlabotu braukšanas unnavigācijas ērtības klientiem un autobraucējiem, kuri izmanto Renaultautomašīnas, to vidū Eiropā pārdotāko elektrisko spēkratu ZOE.

Waze izrādīs jaunās lietotnes demoversiju, kas paredzēta Android Auto sistēmai, ekskluzīvi Renault stendāpasaules lielākajā auto izstādē Parīzē, kas notiek šonedēļ. Waze, kas paredzētaAndroid Auto, būs pieejama no 2017. gada sākuma visās Renault automašīnās ar R-Linkun R-Link 2 multimediju sistēmām, kas saderīgas ar Android Auto. Šī sadarbībaar Waze uzsver Renault mērķi atvieglot autovadītāju dzīvi, padarot ceļusdrošākus un patīkamākus un dodot iespēju izvēlēties izdevīgo un ērtākomaršrutu.

“Renault vēlas padarīt braukšanuvienkāršu, un mēs esam gandarīti par iespēju sadarboties ar Waze, lai vienotuautovadītājus brīvā, populārā navigācijas lietotnē un tādējādi dotu klientiemlielākas izvēles iespējas,” sacīja Benuā Žolī, Renault Group Auto savienojamībasun mobilitātes pakalpojumu daļas pārdošanas un mārketinga vadītājs.

Par godu ZOE Z.E. 40 laišanai klajā, sākot no 1. oktobra, Waze kartēparādīsies spraudņi ar Renault logotipu, kas norādīs 13 000 elektriskāsuzpildes vietas Francijā, tāpat arī logotipi būs redzami meklētājā, lai būtuiespējams labāk atrast šīs vietas.

Žeroms Martī, Ads Waze Countrymenedžeris Francijā, sacīja: “Mūsu,navigācijas lietotnes Waze, ko uztur pasaulē lielākā autovadītāju kopiena, misijair palīdzēt autovadītājiem kļūt zinošākiem satiksmē. Zinot, ka Renault ielaužasjaunā teritorijā, popularizējot elektriskos automobiļus, uzskatījām par svarīguspēju palīdzēt mūsu kopīgajiem klientiem atrast elektriskās uzpildes vietastikpat viegli, kā degvielas uzpildes stacijas. Abas puses esam ieinteresētaspadarīt autovadīšanu patīkamāku un vienkāršāku, un ar nepacietību gaidām jaunassadarbības iespējas, līdzīgi kā izstrādājot Waze lietotni Android Autosistēmai.”

Galerija

Datnes lejupielādei

Palieciet kontaktā

Sekojiet mums sociālajos medijos

Mūsu vietne izmanto sīkdatnes