Preses relīze

dalīties

RENAULT PASTEIDZINA LĪDZEKĻU IEGULDĪJUMU VIDES AIZSARDZĪBAS RISINĀJUMOS

Renault Grupa atkārtoti apstiprina plānu ieguldīt līdzekļus dažādos ražošanas risinājumos, kas vērsti uz emisiju samazināšanu. Renault ir pirmais autoražotājs Eiropā ar būtisku ieguldījumu 100% elektriska auto modeļa izveidē, kas pēdējo 3 gadu laikā ir arī samazinājis visu savu transportlīdzekļu CO2 pēdas nospiedumu par 10%. Līdz ar COP 21 klimata konferenci un nesenajiem pārsteidzošajiem notikumiem autoražošanas industrijā, Renault ir nolēmis paātrināt savu tehnoloģiju izstrādes attīstību ar mērķi veicināt vides aizsardzību.

Uzņēmums uzskata, ka neatkarīgās komisijas izveide ir labas ziņas Francijas autoražotājiem un solis pretī caurskatāmības līmeņa celšanai, kas ir būtiski attiecībās ar klientiem:


1- Renault transportlīdzekļi nav aprīkoti ar viltus programmatūru, kas jauktos emisiju kontroles sistēmas darbībā.


2- Renault transportlīdzekļi ir apstiprināti saskaņā ar attiecīgajiem normatīvajiem noteikumiem.


3- Renault redz iespējas nākotnē būtiski samazināt slāpekļa oksīdu izplūdes daudzumu.


Jau šī gada jūlijā Renault inženieri uzsāka izpētes programmu ar mērķi izstrādāt risinājumus turpmākai nitrogēna oksīdu samazināšanai. Programmas galvenais uzdevums ir būtiski samazināt starpību starp esošo emisiju daudzumu un uz standartiem balstītu emisiju daudzumu.


Izmantojot paātrinātu inženierijas un instalācijas grafiku, Renault ir apņēmies uzlabot izplūdes gāzu recirkulācijas sistēmas darbību. Sākot ar 2016.gada jūliju, ar uzlaboto sistēmu tiks aprīkoti visi jaunie Renault transportlīdzekļi.

Vienlaikus Renault turpina darbu pie vērienīgās EUR 1.2 biljonu investīciju programmas kopā ar alianses parteri Nissan, turpmāko 5 gadu laikā šos līdzekļus ieguldot izpētē un attīstībā. Programmas mērķis ir izstrādāt jaunas paaudzes dzinējus, kas būtu pēc iespējas videi draudzīgāki un efektīvi savā darbībā, kā arī atbilstu nākotnes Euro6d prasībām.


Datnes lejupielādei

Palieciet kontaktā

Sekojiet mums sociālajos medijos

Mūsu vietne izmanto sīkdatnes