Preses relīze

dalīties

RENAULT KADJAR:CENAS UN VERSIJAS LATVIJĀ

Renault jaunā krosrovera KADJAR pasūtījumu reģistrs Latvijā ir atvērts no 15. jūnija. Renault KADJAR versijas modeļi būs pieejami četros aprīkojuma līmeņos: LIFE, ZEN, INTENS un BOSE®. Plaša dzinēju izvēle, sākot no Energy TCe 130 (benzīns) līdz Energy dCi 110 (ar manuālo vai EDC transmisiju) un Energy dCi 130 (dīzelis).

Līdz ar Kadjar ienākšanu Latvijā, Renault paplašina savu krosroveru piedāvājumu - kas šobrīd ietver Captur un Koleos – ar papildinājumu C segmenta modeļu klāstā.

Kadjar ienāk ar svaigu pieeju krosroveru koncepcijai. Tam ir sportisks ārējais izskats, kamēr salons ir gan sportisks, gan izsmalcināts, pateicoties kvalitatīvu materiālu izmantošanai un augstas kvalitātes apdarei.

Kadjar nāk ar modernu aprīkojumu, ieskaitot funkciju savienojamību, piemēram, ar R-Link 2 multimediju sistēmu un daudziem pārliecinošiem vadītāja palīgrīkiem.

Kadjar var specificēt ar 4x2, 4x2 + Extended Grip vai arī 4x4 piedziņu, kas padara šo auto par ideāli piemērotu gan aizbēgšanai no pūļiem, gan braukšanai apdzīvotās vietās.


Galerija

Datnes lejupielādei

Palieciet kontaktā

Sekojiet mums sociālajos medijos

Mūsu vietne izmanto sīkdatnes