Preses relīze

dalīties

ALPINE CELEBRATION MODELIS

Alpine gatavojas atzīmēt savus 60 sportiskas kaislības pilnos gadus, atklājot jauno šova auto - Alpine Celebration, kas speciāli sagatavots slavenajām Lemānas izturības sacīkstēm.

•Alpine svin savu sešus gadu desmitus ilgo pastāvēšanu ar “pedāli grīdā”: zīmols ir apņēmies pagozēties rampu gaismā, atklājot jauno šova auto - Alpine Celebration. Iecerēts speciāli Lemānai par godu, tas dosies ceļā Sartas departamentā, Francijā, sestdien, 13.jūnijā pulksten 13.35 pēc vietējā laika, gatavojoties pārbaudes braucienam slavenajās Lemānas 24 stundu izturības sacīkstēs. Pēc tam to paredzēts izrādīt publikai “ciematā”.

•Šis auto ne tikai ir leģendārās krāsās, kas saistās ar šī zīmola modeļu žilbinošo pagātni, bet arī ir īsts Alpine sportisko gēnu iemiesojums.

•Šī nedēļas nogale Alpine būs īpaši spraiga. Pēc tam, kad jaunais šova auto būs izmetis loku 250 000 skatītāju priekšā un to būs nofilmējušas televīzijas kameras, lai pārraidītu visa pasaulē, zīmols atgriezīsies trasē ar A450b prototipu, kas cīnīsies Lemānas 2015.gada 24 stundu izturības sacīkšu LMP2 klasē ar franču pilotiem no Signatech-Alpine komandas pie stūres.

.......

Galerija

Datnes lejupielādei

Palieciet kontaktā

Sekojiet mums sociālajos medijos

Mūsu vietne izmanto sīkdatnes