Preses relīze

dalīties

DACIA SVIN DESMITO PANĀKUMU GADADIENU, PIEDĀVĀJOT MAZTIRĀŽAS MODEĻUS

Šogad Dacia atzīmē desmito panākumu gadadienu, kopš Logan 2005. gadā iekaroja Eiropu un Vidusjūras reģionu. Zīmols šo notikumu atzīmēs, piedāvājot jubilejas maztirāžas modeli. Šis maztirāžas modelis tiek piedāvāts ekskluzīvā kosmiski zilā krāsā ar dažiem īpašiem stila apdares elementiem un īpašu aprīkojumu. Dacia Duster 4WD versija tagad ir pieejama ar TCe 125 benzīna dzinēju. Dacia tirdzniecība 2014. gadā pirmo reizi sasniedza 500 000 transportlīdzekļu robežšķirtni, salīdzinājumā ar iepriekšējo gadu palielinot pārdošanas apjomu par gandrīz 20 %. Desmit gadu laikā Dacia modelis ir ieguvis stabilu vietu automobiļu tirgū — ir pārdoti vairāk nekā 3 miljoni transportlīdzekļu. Turklāt šo desmit gadu laikā Dacia ir izveidojusi stabilas saites ar saviem klientiem. To ir nodrošinājusi šī auto vienkāršība, atsaucība un uzticamība.

KAS JAUNS 2015. GADA ŽENĒVAS AUTO IZSTĀDĒ?

 

Jau pagājuši gandrīz desmit gadi, kopš 2005. gadā Logan ienāca Eiropas tirgū, iezīmējot sākumpunktu rumāņu zīmola jaunajam dzīves ciklam — ar Renault atbalstu zīmols tika atdzīvināts  un ir guvis nepieredzētus panākumus visā Eiropā. Dacia atzīmē desmito gadadienu arī pašu visu modeļu piedāvājumu (izņemot Dokker Van). Šis vienkāršais un bagātīgi aprīkotais maztirāžas modelis atspoguļo zīmolabūtību. Tam ir ekskluzīva kosmiski zila apdare, vairākas īpašas iezīmes, kā, piemēram, jauna pievienota Media-Nav Evolution navigācijas sistēma.



Turklāt Dacia Duster modelis tagad ir pieejams 4WD TCe125 versijā, paplašinot 4x4 piedāvājumu ar 1.6 16v 105 zs. un dCi 110 zs.versijām. (Atkarībā no valsts)....

 


 

Galerija

Datnes lejupielādei

Palieciet kontaktā

Sekojiet mums sociālajos medijos

Mūsu vietne izmanto sīkdatnes