Preses relīze

dalīties

2013. GADA TREŠA CETURKŠNA INFORMACIJA

Pozitivas tendences uznemejdarbibas joma Eiropa. Starptautisko darbibu negativi ietekmejusi tirgus situacija Irana Renault grupas kopejie ienemumi 2013. gada 3. ceturksni bija EUR 7,998 miljardi, kas ir kritums par 3,2% .Automobilu nozares ienemumi ir samazinajušies par 3,4%1 lidz EUR 7,483 miljardiem arvalstu valutu mainas kursu negativas ietekmes un neatkarigu izplatitaju krajumu samazinašanas del. Registracijas apjoms gada griezuma ir pieaudzis par 3,1% lidz 614 888 vienibam. Eiropa ir palielinajies registracijas apjoms un tirgus dala, pateicoties jauno modelu panakumiem (jaunais Clio, jaunais Sandero un Captur). Starptautiskas pardošanas ienemumi veidoja 52% no grupas kopejiem ienemumiem, neraugoties uz situaciju Iranas tirgu. Grupa joprojam tiecas uz saviem 2013. gadam izvirzitajiem merkiem — pardošanas apjoma pieaugums, pozitiva briva pelnas norma un pozitiva pamatdarbibas naudas plusma automobilu joma.

Pozitivas tendences uznemejdarbibas joma Eiropa. Starptautisko darbibu negativi ietekmejusi tirgus situacija Irana

Renault grupas kopejie ienemumi 2013. gada 3. ceturksni bija EUR 7,998 miljardi, kas ir kritums par 3,2% .Automobilu nozares ienemumi ir samazinajušies par 3,4%1 lidz EUR 7,483 miljardiem arvalstu valutu mainas kursu negativas ietekmes un neatkarigu izplatitaju krajumu samazinašanas del.
Registracijas apjoms gada griezuma ir pieaudzis par 3,1% lidz 614 888 vienibam.
Eiropa ir palielinajies registracijas apjoms un tirgus dala, pateicoties jauno modelu panakumiem (jaunais Clio, jaunais Sandero un Captur).
Starptautiskas pardošanas ienemumi veidoja 52% no grupas kopejiem ienemumiem, neraugoties uz situaciju Iranas tirgu.
Grupa joprojam tiecas uz saviem 2013. gadam izvirzitajiem merkiem — pardošanas apjoma pieaugums, pozitiva briva pelnas norma un pozitiva pamatdarbibas naudas plusma automobilu joma.

Datnes lejupielādei

Palieciet kontaktā

Sekojiet mums sociālajos medijos

Mūsu vietne izmanto sīkdatnes