Preses relīze

dalīties

RENAULT CAPTUR SNIEGUMS RENAULT JAU 15. REIZI NES MAKSIMALO NOVERTEJUMU EURO NCAP DROŠIBAS TESTOS

Automašina Renault Captur Eiropas Euro NCAP drošibas testa sanemusi maksimalo novertejumu – piecas zvaigznes. Augstais rezultats sasniegts par spiti 2013. janvari apstiprinatai stingrakai neatkarigo testu procedurai, un velreiz apstiprina Renault pieredzi pasivas drošibas joma. Testa iegustot 80,5% punktu, Captur kluva jau par 15. Renault modeli, kas Euro NCAP drošibas testa sanemis maksimalo, piecu zvaigžnu novertejumu. Lidz ar to Renault Captur ir ne tikai atzits par drošu auto, bet tas nodrošina ari parliecinošu braukšanas dinamiku, pateicoties precizajai, atsaucigajai šasijai.

Automašina Renault Captur Eiropas Euro NCAP drošibas testa sanemusi maksimalo novertejumu – piecas zvaigznes. Augstais rezultats sasniegts par spiti 2013. janvari apstiprinatai stingrakai neatkarigo testu procedurai, un velreiz apstiprina Renault pieredzi pasivas drošibas joma.

Testa iegustot 80,5% punktu, Captur kluva jau par 15. Renault modeli, kas Euro NCAP drošibas testa sanemis maksimalo, piecu zvaigžnu novertejumu. Lidz ar to Renault Captur ir ne tikai atzits par drošu auto, bet tas nodrošina ari parliecinošu braukšanas dinamiku, pateicoties precizajai, atsaucigajai šasijai.

Datnes lejupielādei

Palieciet kontaktā

Sekojiet mums sociālajos medijos

Mūsu vietne izmanto sīkdatnes